שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת נגטיב

תאריך פרסום: 25/7/2013
דרוג הגולשים:
עוגת נגטיב

מצרכים

משתמשים בחבילת גבינה לבנה במקום בכוס חלב. זה מעניק לקרם חמצמצות. את עדשי השוקולד יש לנעוץ בעוגה רק ברגע האחרון, כי הם "מזיעים" צבע ומלכלכים את הקרם.

200 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
1 כף תמצית וניל
200 גרם פתי בר
1 כוס דגני בוקר בטעם שוקולד

לקרם:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה (אפשר 10%)
1 חבילה קטנה גבינה לבנה למריחה (אפשר 5%)

לקישוט:
עדשי שוקולד או סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

1. מתיכים את החמאה בסיר קטן. בינתיים מרסקים יחד במעבד מזון את הפתי בר ודגני הבוקר לפירורים גסים.

2. מסירים את החמאה המותכת מהאש ומוסיפים לה את השוקולד (בקוביות) ותמצית הווניל. מחכים שלוש דקות ואז מערבבים היטב לתערובת חומה, אחידה ומבריקה. מוסיפים את פירורי העוגיות והדגנים ומערבבים היטב.

3. יוצקים את התערובת לתבנית 20X30 מרופדת בנייר אפייה. משטחים.
4. מכינים פודינג משקית אינסטנט, חבילת גבינה וחבילת שמנת מתוקה (איך צורך להקציף, מספיק לשקשק יחד בצנצנת סגורה). יוצקים על התערובת שבתבנית.

5. מניחים במקרר לארבע שעות צינון והתגבשות.

6. חותכים לריבועים, מניחים בעטרות נייר ומקשטים (ברגע האחרון) בסוכריות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • גבינה לבנה - שאלה

    מאיה, 8/26/2013 2:04:56 PM

פרפקטו רטבים