המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, שוקולד מריר וסוכר.
מוסיפים לסיר חמאה, חלמונים ותמצית רום. ניתן להמיר את החמאה במחמאה ואת תמצית הרום בברנדי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים לכל הבלילה את הקמח התופח.
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מאחדים את 2 הבלילות בתנועות קיפול ומעבירים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
אופים את העוגה כ-35 דקות, או עד שהיא מוכנה.
ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ומערבבים כדי למנוע גושים. יוצקים על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1