-
שלב 1
1 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
שלב 2
5 דקות
ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, שוקולד מריר וסוכר.
-
שלב 3
1 דקות
מוסיפים לסיר חמאה, חלמונים ותמצית רום.
ניתן להמיר את החמאה במחמאה ואת תמצית הרום בברנדי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
-
שלב 4
1 דקות
מוסיפים לכל הבלילה את הקמח ואבקת האפייה.
-
שלב 5
7 דקות
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
-
שלב 6
5 דקות
מאחדים את 2 הבלילות בתנועות קיפול ומעבירים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
-
שלב 7
35 דקות
אופים את העוגה כ-35 דקות, או עד שהיא מוכנה.
-
שלב 8
5 דקות
ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ומערבבים כדי למנוע גושים. יוצקים על העוגה.
כתוב ביקורת