שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוף בבירה לבנה ובטטות

תאריך פרסום: 31/10/2015
דרוג הגולשים:
עוף בבירה לבנה ובטטות

מצרכים

4 כרעי עוף מחולקים
1 בצל גדול קצוץ
4-5 שיני שום קלופות וקצוצות
12 שזיפים מיובשים מגולענים
2 בטטות גדולות קלופות וקצוצות גס
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כוס מרק עוף (ברור שמאבקה)
1 בקבוק של 330 מ"ל בירה לבנה

אופן ההכנה

1. מזהיבים את העוף בסיר רחב – אין צורך בשמן. החוף יפריש שומן בעצמו. כשחלקי העוף זהובים משני הצדיים, מוציאים לקערה.
2. בשומן שנשאר בסיר מזהיבים את הבצל.
3. מוסיפים את השום והשזיפים וממשיכים לטגן, אגב ערבוב, עוד שתי דקות.
4. ממליחים ומפלפלים. מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים את הבטטות ויוצקים מעל את המרק והבירה.
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין שעה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים