דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ממולא וחגיגי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ממולא וחגיגי

עוף ממולא וחגיגי

(0)
130 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אופירה פחימה
מנה חגיגית שתרשים את האורחים ובני המשפחה. עוף ממולא באורז, בשר טחון, שזיפים מיובשים ותבלינים. פריך בחוץ ונימוח בפנים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף
1  כף
תבלין גריל עוף (רגילה או כשרה לפסח)
1.5  כפות
כורכום
1  כפית
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
לימון ליים
6  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
שמיר
1  כוס
אורז ארוך
250  גרם
בשר בקר
1  כפית
מלח גס
1.5  כפות
אבקת מרק בצל כשר לפסח
1  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
כמון טחון
1  כפית
כורכום
0.33  כוס
שמן קנולה
1  זר
סלרי
1 
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות
1 
בצל
1  זר
פטרוזיליה
3 
שזיפים מיובשים
0.33  כוס
אגוזי מלך
4  כפות
דבש
4  פרוסות
לימון ליים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

130 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת המלית - מבשלים את האורז חצי בישול, שמים במסננת ומקררים היטב. אחרי הקירור, מוציאים את האורז מהמקרר, מוסיפים את שאר מצרכי המלית - בשר טחון, כפית מלח, כף וחצי אבקת מרק בצל, כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון, כפית כורכום, 1/3 כוס שמן קנולה, צרור עלי סלרי, עגבנייה, בצל קצוץ, צרור פטרוזיליה, 3 שזיפים מיובשים ואגוזי המלך הטחונים ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    5 דקות
    להכנת העוף - שוטפים היטב את העוף וממלאים במלית (ניתן לתפור עם מחט וחוט את פתח המילוי - יש לשרוף באש גלויה את המחט לצורך חיטוי).
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים בקערית 6 כפות שמן קנולה, מעט שמיר קצוץ, חצי כפית כמון, חצי כפית פלפל שאטה, כפית פלפל שחור, כפית מלח, כף וחצי כורכום וכף אבקת מרק. מערבבים לקבלת בלילה אחידה ומעסים את העוף עם הבלילה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את העוף בתבנית. מניחים מסביבו 4 פרוסות לימון ומזלפים עליו 4 כפות דבש.
  • שלב 5

    60 דקות
    מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור לצלייה בחום של 250 מעלות ל- 60 דקות.
  • שלב 6

    40 דקות
    מורידים את נייר הכסף ומחזירים לתנור לעוד 40 דקות להשחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • אביב
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ממולא לראש השנה

    עוף ממולא לראש השנה

    110 דקות בינוני
  • חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    90 דקות קל
  • עוף וירקות מקורמלים בתנור

    עוף וירקות מקורמלים בתנור

    210 דקות בינוני
  • עוף אפוי במשמשים

    עוף אפוי במשמשים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים