אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף קריספי עם בטטה וכרישה מנה טעימה וקלה להכנה שמכינים ב-5 דקות הכנה בלבד עם רוטב נפלא של סילאן ובצלים שמעניק את כל הטעמים למנה 3.5 דירוג ממוצע: 2 (2) מערכת בישולים קל9 מצרכים 1:30 שעות הכנה 1 . מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו. 2 . מרפדים את התבנית בנייר אפייה. 3 . מפזרים את גבעולי הכוסברה, בטטות, פטריות, שום והכרישה. 4 . מניחים מעל את כרעי העוף. 5 . מערבבים בקערה, בעזרת מטרפה, את הרוטב, שמן הזית והמים. 6 . יוצקים את הנוזל על העוף ואז על הירקות. 7 . מכסים היטב עם נייר אפייה רטוב (כדי שיהיה נוח לעבודה) ומעל נייר אלומיניום ומהדקים את הצדדים. אופים כשעה. 8 . מוציאים את התבנית ומסירים את הניירות. מעלים את טמפרטורת התנור לחום הכי גבוה, ומכניסים שוב את התבנית להשחמה לרבע שעה. 9 . מפזרים מעל עלי תימין. רשימת המצרכים (4 מנות)4 כרעי עוף 10 שיני שום 2 יחידות בטטות 2 מקלות כרישה 400 גרם פטריות פורטבלו 10 כפות רוטב לעוף בתנור אסם בישולים 0.5 כוס שמן זית 0.5 כוס מים עלי תימין טריים ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב1 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב2 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב3 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב4 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוף קריספי עם בטטה וכרישה ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 2 (2) קטגוריות עוף בתנור עוף ארוחת צהריים מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור מערכת בישולים 6.50814 דירוג ממוצע: 3.5 (307) 8 מצרכיםקל 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף וירקות מקורמלים בתנור עוף וירקות מקורמלים בתנור אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 6.64062 דירוג ממוצע: 3.5 (256) 16 מצרכיםבינוני 3:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 5.57075 דירוג ממוצע: 3 (212) 9 מצרכיםקל 2:00 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות ניצה ששון נבחרת הבשלנים 7.0625 דירוג ממוצע: 3.5 (176) 15 מצרכיםבינוני 1:15 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף בדבש ובצלים מקורמלים עוף בדבש ובצלים מקורמלים אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.51818 דירוג ממוצע: 4 (110) 10 מצרכיםבינוני 2:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף, בטטות וכרישה ברוטב טריאקי ב-5 דקות הכנה בלבד עוף, בטטות וכרישה ברוטב טריאקי ב-5 דקות הכנה בלבד שף שגב משה 3.45022 דירוג ממוצע: 1.5 (231) 14 מצרכיםקל 7 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף ממולא וחגיגי עוף ממולא וחגיגי אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 6.56383 דירוג ממוצע: 3.5 (94) 25 מצרכיםבינוני 2:10 שעות תגובות והערות
חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור מערכת בישולים 6.50814 דירוג ממוצע: 3.5 (307) 8 מצרכיםקל 1:30 שעות
עוף וירקות מקורמלים בתנור אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 6.64062 דירוג ממוצע: 3.5 (256) 16 מצרכיםבינוני 3:30 שעות
עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 5.57075 דירוג ממוצע: 3 (212) 9 מצרכיםקל 2:00 שעות
תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות ניצה ששון נבחרת הבשלנים 7.0625 דירוג ממוצע: 3.5 (176) 15 מצרכיםבינוני 1:15 שעות
עוף בדבש ובצלים מקורמלים אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.51818 דירוג ממוצע: 4 (110) 10 מצרכיםבינוני 2:20 שעות
עוף, בטטות וכרישה ברוטב טריאקי ב-5 דקות הכנה בלבד שף שגב משה 3.45022 דירוג ממוצע: 1.5 (231) 14 מצרכיםקל 7 דקות
תגובות והערות