שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עופות ביין ודלורית

תאריך פרסום: 25/11/2014
דרוג הגולשים:
עופות ביין ודלורית

מצרכים

6-8 כרעיים
1 דלורית קלופה חתוכה קוביות
1 קופסת שימורים אפרסקים
2 תפו"א קלופים חתוכים רצועות
1 כפית אבקת מרק בצל
קורט מלח
חצי כפית גריל עוף
1 כף רוטב סויה
4 שיני שום כתוש
2 כפות לימון סחוט
1 כף סילאן
שליש כוס יין לבן מובחר

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הסויה, הסילאן, מרק בצל, שום, יין, מלח, גריל עוף ואת הסירופ של האפרסקים לתערובת אחידה. מוסיפים לקערה את העופות ומשרים כ 3 שעות.
לאחר מכן מחממים תנור ל180 מעלות.
מסדרים בתבנית את התפו"א, את העופות עם הרוטב, האפרסקים והדלורית.
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה.
מסירים את הנייר ומחזירים לתנור על טורבו ל10 דקות. מגישים חם וטעים לחורף נעים ומיוחד. תהנו!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים