שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פאי תותים עם פודינג תותים

תאריך פרסום: 30/1/2014
דרוג הגולשים:
פאי תותים עם פודינג תותים

מצרכים

שימו לב לכמויות הפרי בפודינג – יותר מדי פרי יגרום לפודינג לא להיקרש, אז אנא, באיפוק ובשום שכל!


250 גרם פתי בר
150 גרם חמאה מותכת
חצי כוס חלבה מפוררת
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה (אפשר 10%)
חצי כוס דחוסה בתותים קצוצים
עוד הרבה תותים לציפוי
אבקת סוכר

אופן ההכנה

1. מכינים את הבצק: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים לפירורים גסים (כמו קוסקוס). מוסיפים את החמאה והחלבה ומעבדים לתערובת אחידה.

2. מרפדים בבצק תחתית ושוליים של תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (או שתי תבניות קטנות). מניחים בצד.

3. מכינים את המילוי: שמים שמנת, אינסטנט פודינג וחצי כוס תותים במעבד המזון (אין צורך לשטוף אחרי הכנת הבצק) ומעבדים למחית ורודה ואחידה. יוצקים אל תוך קלתיות הפאי ומניחים במקרר לגיבוש ל-10 דקות.

4. בינתיים שוטפים תותים ונפטרים מעוקציהם. חוצים או שחותכים לרבעים (תלוי בגודל) ומכסים בתותים את הקרם. שומרים במקרר עד יום.

5. אם רוצים, זורים לפני ההגשה אבקת סוכר.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים