שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פאי תפוחים ומרציפן ב10 דקות

תאריך פרסום: 15/9/2013
דרוג הגולשים:
פאי תפוחים ומרציפן ב10 דקות
זמן הכנה:

15 דקות דקות

דרגת קושי:

0

מצרכים

200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1קמח תופח אסם קטן
1 ביצה
מעט קינמון (כפית)
3 כפות סוכר
מרציפן גולמי
5-6 תפוחי גרנד סמיט ירוקים
50 גר אגוזי מלך

אופן ההכנה

מכינים בצק רבוך -
בסיר על הגז להמיס 170 גרם חמאה , להוסיף כוס סוכר ואת הקמח.
להוריד מהגז לקרר מעט ולהוסיף ביצה.
לערבב לבצק רך ונעים למגע.

לשטח 3/4 מהבצק על תבנית פאי בקוטר 26,
1/3 להניח במקפיא ל10 דקות התייצבות.

מילוי:
לקלף 5-6 תפוחי גרנד סמיט ירוקים ולחתוך לרבעים.
במחבת לחמם 30 גרם חמאה שנותרה + תפוחים+ 3 כפות סוכר+ אגוזי מלך + קינמון עד שהתפוחים מרככים מעט ( 6 דקות לערך ).
להניח מילוי על גבי הבצק.
לגרד למעלה מרציפן גולמי (עדיף איכותי של אנטון ברג ).
לגרד בפומפייה את יתרת הבצק שנותרה במקפיא.

אפיה 45 דקות , חום 180 מעלות
הבטחה : העוגה מתחסלת תוך שעה

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוגה מצויינת

    אחת שאופה, 3/4/2014 6:50:04 PM

  • עוגה מדהימה

    יוכי, 10/13/2013 1:13:44 PM

  • עוגה מהדימה

    יוכי, 10/13/2013 1:10:31 PM

  • עוגה מעולה

    עליזה, 9/28/2013 12:19:48 PM

  • עוגה ב 10 דקות

    אחת שלא אופה, 9/28/2013 12:05:01 PM

פרפקטו רטבים