-
שלב 1
5 דקות
בסיר רחב לדגים, לטגן עם מעט שמן את הגמבה, גזר, פלפל חריף ושום.
*ניתן להמיר את המושט בדג ניסכת הנילוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
-
שלב 2
5 דקות
לטגן חמש דקות ראשונות על אש גבוהה, ולאחר מכן להנמיך לאש נמוכה ולבשל חמש דקות נוספות.
-
שלב 3
7 דקות
להוסיף חצי כוס מים ולבשל כ-7 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים מעט.
-
שלב 4
0 דקות
מניחים את כל התבלינים בצלחת עמוקה עם רבע כוס שמן, טובלים את חתיכות הדג בתערובת משני הצדדים ומניחים על הירקות כשהעור כלפי מטה. ניתן להעלות חלק מהירקות מעל הדגים.
-
שלב 5
0 דקות
לערבב את תערובת התבלינים הנותרת עם חצי כוס מים ולשפוך בין חתיכות הדגים.
-
שלב 6
0 דקות
לשים לב שגובה המים לא יכסה את הדגים, הם אמורים להישאר חשופים. הגובה הנדרש הוא עד הדגים עצמם, להוסיף או להוריד מים בהתאם.
-
שלב 7
0 דקות
לפזר מעל את הכוסברה, כך שתכסה את כל התבשיל.
-
שלב 8
0 דקות
לחכות שהכוסברה תהיה רכה ומבושלת, כך נדע שהדגים מוכנים.
כתוב ביקורת