שוברים את הפתיבר בעזרת מעבד מזון/ידנית לפירורים, ושמים בקערה.
שלב 2
0 דקות
ממיסים חמאה במיקרוגל כחצי דקה, מוסיפים לקערה עם פירורי הפתיבר את החמאה המומסת, חלב וסוכר.
שלב 3
5 דקות
מעבירים את התערובות לתבנית (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס”מ), דוחסים ומיישרים.
שלב 4
0 דקות
מפזרים את אגוזי המלך מעל הבסיס.
שלב 5
10 דקות
מכניסים את התבנית למקפיא ל-10 דקות.
שלב 6
0 דקות
שוברים את השוקולד המריר לקוביות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים שמנת מתוקה, ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעצמת המיקרוגל, להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
שלב 7
120 דקות
יוצקים את השוקולד על שכבת הבסיס, ומצננים במקרר לשעתיים.
שלב 8
0 דקות
שוברים את השוקולד הלבן לקוביות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל, מוסיפים כף שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל או בבן מארי (זהירות לא לשרוף, השוקולד הלבן עדין).
שלב 9
0 דקות
לאחר ההמסה, מזלפים על העוגה פסים דקים בעזרת כפית.
שלב 10
0 דקות
מכניסים למקפיא לשעתיים, וחותכים לקוביות לפני הגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0