מערבבים את כל חומרי הרוטב ומעבירים למחבת. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כדקה נוספת. מצננים היטב לפני שמורחים על הבצק.
שלב 2
0 דקות
מערבבים היטב את המים והסוכר עם שליש מכמות הקמח. משהים כ -10 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים ולשים במשך כ-5 דקות. (כדי שיהיה נוח ללוש ניתן לאבק עם מעט קמח מידי פעם). להשהות כ -10 דקות וללוש קלות. [השהייה]ולהשהות כ- 20 דקות . ליצור 2 כדורים. [השהייה]
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 6
0 דקות
מורחים את רוטב העגבניות מפזרים את גבינת המוצרלה ומעליה את הזיתים, הפטריות והפלפל הירוק.
שלב 7
0 דקות
מעבירים לתנור בשליש התחתון של התנור.
שלב 8
0 דקות
אופים במשך כ-15 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ושולי הבצק משחימים.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומעבירים למחבת. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כדקה נוספת. מצננים היטב לפני שמורחים על הבצק.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים היטב את המים והסוכר עם שליש מכמות הקמח. משהים כ -10 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את יתר החומרים ולשים במשך כ-5 דקות. (כדי שיהיה נוח ללוש ניתן לאבק עם מעט קמח מידי פעם). להשהות כ -10 דקות וללוש קלות. [השהייה]ולהשהות כ- 20 דקות . ליצור 2 כדורים. [השהייה]
שלב 4
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 6
מתוך
8
מורחים את רוטב העגבניות מפזרים את גבינת המוצרלה ומעליה את הזיתים, הפטריות והפלפל הירוק.
שלב 7
מתוך
8
מעבירים לתנור בשליש התחתון של התנור.
שלב 8
מתוך
8
אופים במשך כ-15 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ושולי הבצק משחימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0