שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

תאריך פרסום: 13/2/2016
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
מכינים בקלילות ואוכלים בהנאה.
זמן הכנה:

20 (בדקות) דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

4

מצרכים

1 חבילת פסטה, מבושלת ע"פ הוראות יצרן

לרוטב:
1 כוס אפונה (סנפרוסט – מופשרת)
6 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
צרור עלי נענע טרייה קצוצה

לפיזור מעל:
גבינת פרמזן

אופן ההכנה

1. לחמם מחבת גדולה. להוסיף שמן זית. להוסיף את השום הכתוש ולערבב. חשוב לשים לב שהשום לא ייחרך.
2. להוסיף את האפונה ולערבב יחד.
3. להוסיף את עלי הנענע ולערבב. להעביר את הפסטה למחבת ולערבב יחד. לפזר מלח ופלפל שחור גרוס ולהגיש.
4. לפזר גבינת פרמזן מגורדת.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר