דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה

פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידה קלת הכנה ומצוינת שמכינים מקרואסונים. ואם אין, גם פרוסות חלה עבות יעשו את העבודה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
קרואסונים מוכנים גדולים
3  כוסות
תרד מבושל וסחוט
4 
ביצה
1.5  כוסות
חלב
3  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג' אסם
1  כוס
גבינה צהובה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    אפשר ורצוי להשתמש בקרואסונים ישנים. חותכים אותם לרוחב כמו בהכנת סנדוויץ ומסדרים צפוף בתבנית חסינת אש, החלק הפנימי כלפי מעלה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את התרד בביצים, חלב ומרק בצל של אסם.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים מעל הקרואסונים ומשטחים באופן אחיד. מפוררים מעל את הגבינה. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות.
  • שלב 4

    45 דקות
    לפני ההגשה מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים 45 דקות. ניתן להמיר את הגבינה ב-4 כפות גבינת פרמזן מגוררת, או פרוסות גבינת עיזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה

שלב 1 מתוך 4

אפשר ורצוי להשתמש בקרואסונים ישנים. חותכים אותם לרוחב כמו בהכנת סנדוויץ ומסדרים צפוף בתבנית חסינת אש, החלק הפנימי כלפי מעלה.

פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה

שלב 2 מתוך 4

מערבבים את התרד בביצים, חלב ומרק בצל של אסם.

פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה

שלב 3 מתוך 4

יוצקים מעל הקרואסונים ומשטחים באופן אחיד. מפוררים מעל את הגבינה. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות.

פשטידת תרד פטנט שמכינים בדקה

שלב 4 מתוך 4

לפני ההגשה מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים 45 דקות. ניתן להמיר את הגבינה ב-4 כפות גבינת פרמזן מגוררת, או פרוסות גבינת עיזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים