דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה בורגול עירקי של אתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה בורגול עירקי של אתי

קובה בורגול עירקי של אתי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
סודות המטבח העירקי: קובה בורגול נהדר ממולא בשר

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בורגול מושרה במים קרים
1  כוס
קמח לבן
1  כפית
מלח
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
4 
בצל גדולים, קצוצים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  כפית
בהרט
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להשרות את הבורגול כמה שעות במים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לסחוט את הבורגול מהמים היטב, להוסיף את הקמח, המלח והשמן ולערבב היטב לכדור בצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    לכסות בנילון נצמד ולהשאיר במקרר ללילה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים גם אותו עד שנעשה שחום.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ואת הפטרוזיליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כמה דקות עד שהבשר משחים יפה.
  • שלב 6

    0 דקות
    משטחים את הבצק לעיגולים קטנים בידיים משומנות או רטובות ויוצרים עיגולים, שמים בתוך העיגול את המלית, סוגרים ומהדקים היטב לכדור .
  • שלב 7

    0 דקות
    משטחים את הכדור מעט.
  • שלב 8

    0 דקות
    שמים במחבת שמן עמוק ומטגנים את הקובות.
קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 1 מתוך 8

להשרות את הבורגול כמה שעות במים.

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 2 מתוך 8

לסחוט את הבורגול מהמים היטב, להוסיף את הקמח, המלח והשמן ולערבב היטב לכדור בצק.

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 3 מתוך 8

לכסות בנילון נצמד ולהשאיר במקרר ללילה.

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 4 מתוך 8

מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים גם אותו עד שנעשה שחום.

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את התבלינים ואת הפטרוזיליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כמה דקות עד שהבשר משחים יפה.

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 6 מתוך 8

משטחים את הבצק לעיגולים קטנים בידיים משומנות או רטובות ויוצרים עיגולים, שמים בתוך העיגול את המלית, סוגרים ומהדקים היטב לכדור .

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 7 מתוך 8

משטחים את הכדור מעט.

קובה בורגול עירקי של אתי

שלב 8 מתוך 8

שמים במחבת שמן עמוק ומטגנים את הקובות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה עם חומוס

    קובה עם חומוס

    בינוני
  • קובה כורדי

    קובה כורדי

    120 דקות מאתגר
  • מרק קובה סלק בסגנון סורי

    מרק קובה סלק בסגנון סורי

    145 דקות מאתגר
  • קובה חמוסטה עם בשר קצוץ

    קובה חמוסטה עם בשר קצוץ

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים