דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציץ בשר (מיט לואף)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציץ בשר (מיט לואף)

קציץ בשר (מיט לואף)

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי ישפה
המאכל הפשוט הזה טעים, אהוב מאוד על ילדים ומניב שאריות נהדרות לכריכים של מחר. קחו מתכון של גיל חובב.
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1 
ביצה
0.5  כוס
רוטב ברביקיו אסם
1 
בצל גדול קצוץ דק
2  שיני
שום גדולות קצוצות דק
0.5  כוס
שיבולת שועל
1  קורט
מלח
4 
ביצה קשה קשות, קלופות
6  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים בקערה חוץ מהביצים הקשות והקטשופ. לשים היטב בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורחים תבנית אינגליש קייק בשתי כפות רוטב קטשופ. מכניסים לתבנית שליש מתערובת הבשר ומהדקים לתחתית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים על הבשר את הביצים הקשות בשורה. מכסים את הביצים בשאר תערובת הבשר כך שתיווצר "חלה" של בשר. מהדקים היטב.
  • שלב 4

    60 דקות
    מורחים את חלקה העליון של חלת הבשר בארבע כפות הקטשופ הנותרות ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות. אופים במשך 60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומצננים שעה על השיש.
  • שלב 6

    0 דקות
    רק אחרי שעה הופכים את התבנית ומשחררים ממנה את קציץ הבשר. פורסים לפרוסות עבות ומגישים עם מלפפונים חמוצים או סלט קולסלו וכמובן הרבה חרדל.
קציץ בשר (מיט לואף)

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל החומרים בקערה חוץ מהביצים הקשות והקטשופ. לשים היטב בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.

קציץ בשר (מיט לואף)

שלב 2 מתוך 6

מורחים תבנית אינגליש קייק בשתי כפות רוטב קטשופ. מכניסים לתבנית שליש מתערובת הבשר ומהדקים לתחתית.

קציץ בשר (מיט לואף)

שלב 3 מתוך 6

מסדרים על הבשר את הביצים הקשות בשורה. מכסים את הביצים בשאר תערובת הבשר כך שתיווצר "חלה" של בשר. מהדקים היטב.

קציץ בשר (מיט לואף)

שלב 4 מתוך 6

מורחים את חלקה העליון של חלת הבשר בארבע כפות הקטשופ הנותרות ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות. אופים במשך 60 דקות.

קציץ בשר (מיט לואף)

שלב 5 מתוך 6

מוציאים מהתנור ומצננים שעה על השיש.

קציץ בשר (מיט לואף)

שלב 6 מתוך 6

רק אחרי שעה הופכים את התבנית ומשחררים ממנה את קציץ הבשר. פורסים לפרוסות עבות ומגישים עם מלפפונים חמוצים או סלט קולסלו וכמובן הרבה חרדל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים