המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את העגבניות לרוחב, מגרדים על פומפייה גסה, ומסננים להגרת הנוזלים.
שמים במעבד מזון זנגביל, בצל, כוסברה ושום, ומעבירים לקערה גדולה. במעבד מזון שמים את הבשר ולאחר מכן מעבירים לקערה הגדולה.
מוסיפים לקערה לימון, כמון, פפריקה, פלפל, קארי, ביצה, פירורי לחם, מרק עגבניות, עגבניות שסוננו ומלח. מערבבים לתערובת אחידה. מכסים ומקררים במשך 30 דקות במקרר.
מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על צלחת, מחלקים את תערובת הקציצות ל 16 חלקים שווים, יוצרים מכל חלק קציצה עגולה שטוחה בין כפות ידיים משומנות, טובלים את הקציצה בפירורי הלחם שבצלחת כדי לצפותה משני צדיה ומסדרים במגש.
מחממים מעט שמן במחבת קרמי, מכניסים את הקציצות למחבת החמה ולוחצים עליהן בגב כף כדי לשטח אותן. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית במשך כ- 5 דק' מכל צד, עד להזהבה. בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0