מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על צלחת, מחלקים את תערובת הקציצות ל 16 חלקים שווים, יוצרים מכל חלק קציצה עגולה שטוחה בין כפות ידיים משומנות, טובלים את הקציצה בפירורי הלחם שבצלחת כדי לצפותה משני צדיה ומסדרים במגש.
שלב 5
0 דקות
מחממים מעט שמן במחבת קרמי, מכניסים את הקציצות למחבת החמה ולוחצים עליהן בגב כף כדי לשטח אותן. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית במשך כ- 5 דק' מכל צד, עד להזהבה. בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0