דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קציצות עוף רכות ונימוחות, בטעם אסיאתי, לארוחת צהרים זריזה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר עוף
2 
ביצה
0.75  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1 
בצל מגורר
2  שיני
שום כתושות
1  כף
ג'ינג'ר טרי מגורר
0.33  כוס
כוסברה קצוצה
2  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
3  כפות
שמן קנולה לטיגון
1  כוס
שומשום לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל המקולף לארבע. מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר, השום, והכוסברה לקערה. מעבדים את החומרים בעזרת מעבד מזון ידני.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את חומרי הקציצות לקערה, ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד. יוצרים קציצות שטוחות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את השומשום. טובלים את הקציצות בשומשום, ומצפים בשני הצדדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הקציצות במחבת עם שמן טיגון חם, ומטגנים עד שהשומשום מקבל גוון זהוב. מוציאים את הקציצות מהמחבת, ומניחים בכלי עם נייר סופג.
  • שלב 5

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם טחינה.
קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הבצל המקולף לארבע. מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר, השום, והכוסברה לקערה. מעבדים את החומרים בעזרת מעבד מזון ידני.

קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את חומרי הקציצות לקערה, ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד. יוצרים קציצות שטוחות.

קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לקערה את השומשום. טובלים את הקציצות בשומשום, ומצפים בשני הצדדים.

קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

שלב 4 מתוך 5

מניחים את הקציצות במחבת עם שמן טיגון חם, ומטגנים עד שהשומשום מקבל גוון זהוב. מוציאים את הקציצות מהמחבת, ומניחים בכלי עם נייר סופג.

קציצות עוף עם ציפוי שומשום בטעם אסייתי

שלב 5 מתוך 5

מומלץ להגיש עם טחינה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים