אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רביולי בטטה איטלקי מנה מושלמת לערב רומנטי או באופן כללי למישהו שאוהבים 6.27273 דירוג ממוצע: 3 (11) הילה לוין קשה21 מצרכים 1:30 שעות הכנה 1 . מחממים תנור ל180 מעלות. 2 . מתבלים את קוביות הבטטה במלח ופלפל לבן ואופים כ20 דק' עד ריכוך. מצננים ומועכים. 3 . מטגנים את הבצל עם אורגנו בשמן זית וחמאה במשך 2-3 דק'. 4 . מוסיפים שום, וכשמתחיל להזהיב מוסיפים את הבטטה המעוכה. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט. 5 . מצננים את המחית, מוסיפים פרמזן, מסקרפונה וחלמון, ומערבבים ומתקנים תיבול. 6 . מערבלים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון ומניחים לשעה במקרר. 7 . להכנת הרביולי: מרדדים את הבצק לעלה בעובי מ"מ אחד, מניחים תלוליות מן המלית על הבצק במרווחים של 3 ס"מ, ומרטיבים את הבצק מסביב במים. 8 . מהדקים את הבצק מסביב למליות וחותכים לריבועים. 9 . מטגנים שום ומרווה כדקה בשמן זית. מוסיפים יין ולימון, מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי. מתבלים ומוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים עד שהיא נבלעת ומסמיכים במשך דקה. 10 . את הרביולי מבשלים בסיר עם מי מלח שרתחו במשך עשר דקות, מסננים ואוכלים בתאבון. רשימת המצרכים (8 מנות)250 גרם קמח דורום 100 גרם קמח לבן 2 ביצים 5 חלמונים 400 גרם בטטה 200 גרם גבינת מסקרפונה 50 גרם גבינת פרמזן 0.5 בצל סגול 30 גרם אורגנו 1 שן שום 2 כפות שמן זית 20 גרם חמאה אגוז מוסקט מלח ופלפל לבן 3 כפות שמן זית 1 כוס יין לבן 1 כף מיץ לימון 1 שן שום 50 גרם חמאה קרה 5 עלי מרווה מלח ופלפל שחור ציוד נדרש מעבד מזון שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את רביולי בטטה ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב1 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב2 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב3 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב4 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את רביולי בטטה ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3 (11) קטגוריות מתכונים לרביולי מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רוטב פטריות ושמנת לרביולי רוטב פטריות ושמנת לרביולי ציקי 7.32484 דירוג ממוצע: 3.5 (628) 10 מצרכיםקל 15 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רביולי בטטה ברוטב עגבניות רביולי בטטה ברוטב עגבניות ירון צחר 6.06667 דירוג ממוצע: 3 (120) 24 מצרכיםבינוני 1:25 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קנלוני במילוי ירקות קנלוני במילוי ירקות מערכת בישולים 4.63636 דירוג ממוצע: 2.5 (11) 13 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קלסונס - סהרוני גבינה קלסונס - סהרוני גבינה יקיר 8.83871 דירוג ממוצע: 4.5 (62) 8 מצרכיםבינוני 1:05 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רביולי גבינות ובטטה רביולי גבינות ובטטה אוריה מלובני 6.85 דירוג ממוצע: 3.5 (20) 22 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בצק פסטה ביתית בצק פסטה ביתית נטלי 7.1 דירוג ממוצע: 3.5 (10) 5 מצרכיםבינוני 2:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מרק ירקות עם רביולי מרק ירקות עם רביולי משה פיסו 7.125 דירוג ממוצע: 3.5 (8) 19 מצרכיםבינוני 2:00 שעות תגובות והערות
תגובות והערות