דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רביולי בטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רביולי בטטה

רביולי בטטה

(1)
90 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה מושלמת לערב רומנטי או באופן כללי למישהו שאוהבים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חיטה
100  גרם
קמח לבן
2 
ביצה
5 
חלמון
400  גרם
בטטה חתוכה לקוביות
200  גרם
גבינת שמנת
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
0.5 
בצל סגול קצוץ דק
30  גרם
אורגנו קצוץ
1  שן
שום קצוצה
2  כפות
שמן זית
20  גרם
חמאה
0  לפי הטעם
מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט מגורר טרי
0  לפי הטעם
מלח
3  כפות
שמן זית
1  כוס
יין לבן
1  כף
מיץ לימון
1 
שום קצוצה דק
50  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
5  עלים
מרווה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים את קוביות הבטטה במלח ופלפל לבן, ואופים כ-20 דק' עד ריכוך. מצננים ומועכים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עם אורגנו בשמן זית וחמאה, במשך 2-3 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים שום, וכשמתחיל להזהיב מוסיפים את הבטטה המעוכה. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים את המחית, מוסיפים פרמזן, מסקרפונה וחלמון, מערבבים ומתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבלים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון ומניחים לשעה במקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    להכנת הרביולי: מרדדים את הבצק לעלה בעובי מ"מ אחד, מניחים תלוליות מן המלית על הבצק, במרווחים של 3 ס"מ, ומרטיבים את הבצק מסביב במים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מהדקים את הבצק מסביב למליות וחותכים לריבועים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מטגנים שום ומרווה כדקה בשמן זית. מוסיפים יין ולימון, מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי. מתבלים ומוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים עד שהיא נבלעת, ומסמיכים במשך דקה.
  • שלב 10

    0 דקות
    את הרביולי מבשלים בסיר עם מי מלח שרתחו במשך עשר דקות, מסננים ואוכלים בתאבון.
רביולי בטטה

שלב 1 מתוך 10

מחממים תנור ל-180 מעלות.

רביולי בטטה

שלב 2 מתוך 10

מתבלים את קוביות הבטטה במלח ופלפל לבן, ואופים כ-20 דק' עד ריכוך. מצננים ומועכים.

רביולי בטטה

שלב 3 מתוך 10

מטגנים את הבצל עם אורגנו בשמן זית וחמאה, במשך 2-3 דק'.

רביולי בטטה

שלב 4 מתוך 10

מוסיפים שום, וכשמתחיל להזהיב מוסיפים את הבטטה המעוכה. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט.

רביולי בטטה

שלב 5 מתוך 10

מצננים את המחית, מוסיפים פרמזן, מסקרפונה וחלמון, מערבבים ומתקנים תיבול.

רביולי בטטה

שלב 6 מתוך 10

מערבלים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון ומניחים לשעה במקרר.

רביולי בטטה

שלב 7 מתוך 10

להכנת הרביולי: מרדדים את הבצק לעלה בעובי מ"מ אחד, מניחים תלוליות מן המלית על הבצק, במרווחים של 3 ס"מ, ומרטיבים את הבצק מסביב במים.

רביולי בטטה

שלב 8 מתוך 10

מהדקים את הבצק מסביב למליות וחותכים לריבועים.

רביולי בטטה

שלב 9 מתוך 10

מטגנים שום ומרווה כדקה בשמן זית. מוסיפים יין ולימון, מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי. מתבלים ומוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים עד שהיא נבלעת, ומסמיכים במשך דקה.

רביולי בטטה

שלב 10 מתוך 10

את הרביולי מבשלים בסיר עם מי מלח שרתחו במשך עשר דקות, מסננים ואוכלים בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קערה
  • פסטות
  • תוספות
  • דייטים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • אוכל ים תיכוני
  • מבשלים עם הילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוטב פטריות ושמנת לרביולי

    רוטב פטריות ושמנת לרביולי

    15 דקות קל
  • מרק ירקות עם רביולי

    מרק ירקות עם רביולי

    120 דקות בינוני
  • מאפה רביולי מהיר

    מאפה רביולי מהיר

    20 דקות בינוני
  • רביולי ברוטב שמנת ופטריות

    רביולי ברוטב שמנת ופטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים