אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רוסטביף בפסטו אגוזי לוז עסיסיות - יש! בשר מעולה - יש! פסטו ביתי- יש! טעמים ממכרים - יש!מה נשאר? קדימה, לעבודה! 7.5 דירוג ממוצע: 4 (10) בינוני14 מצרכים 1:10 שעות הכנה 1 . מוציאים את הנתח מהמקרר על מנת שיגיע לטמפרטורת החדר. 2 . מחממים תנור לחום גבוה כ- 200 מעלות. 3 . הכנת רוטב הפסטו: מכניסים לבלנדר או מעבד מזון את עלי הבזיליקום, השום והאגוזים ומרסקים מעט. 4 . מוסיפים בהדרגה את השמן תוך כדי עיבוד, עד ליצירת תערובת אחידה וחלקה. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. 5 . הכנת הנתח: יוצקים 2 כפות שמן זית על הנתח ממליחים ומפלפלים. מחממים מחבת לחום גבוה ומוסיפים 2 כפות שמן זית. צורבים את נתח הבשר מכל צידיו לקבלת השחמה יפה. 6 . מניחים את הנתח על רשת צלייה המונחת מעל לתבנית עם מעט מים (התבנית מיועדת לקליטת הנוזלים המצטברים במהלך הצלייה). 7 . מורחים חרדל על הבשר ומעסים היטב עד שרובו ייספג בנתח. 8 . מורחים מעל כ- 3/4 מתערובת הפסטו. צולים בתנור החם כ- 40 דקות לדרגת הכנה מדיום עד מדיום וול (הנתח מתאים לדרגת צלייה מדיום ומעלה). 1.מוציאים מהתנור ומושחים בפסטו הנותר. זורים מעל את אגוזי הלוז הקלויים והגרוסים. משהים כ- 5 דק' נוספות ופורסים. רשימת המצרכים (8 מנות)1.5 קילו אונטריב 4 כפות שמן זית פלפל שחור גרוס מלח 2 כוסות עלי בזיליקום 3 שיני שום 0.5 כוס אגוזי לוז 0.5 כוס צנובר 0.5 כוס קשיו 0.5 כוס אגוזי מלך 0.25 כוס שמן זית 0.25 כוס שמן קנולה 0.25 כוס שמן תירס 0.5 לימון מלח פלפל 2 כף ממרח חרדל 3 כפות אגוזי לוז ציוד נדרש בלנדר שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב1 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב2 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב3 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב4 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את רוסטביף בפסטו אגוזי לוז ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4 (10) קטגוריות מעדני שרקוטרי מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות דפי אורז בציפוי פריך ממולאים כל טוב דפי אורז בציפוי פריך ממולאים כל טוב מערכת בישולים 6.4 דירוג ממוצע: 3 (15) 10 מצרכיםבינוני 55 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קוביות סינטה על ענפי רוזמרין ושיפודי סאטה ברוטב בוטנים קוביות סינטה על ענפי רוזמרין ושיפודי סאטה ברוטב בוטנים אסתר דולב נבחרת הבשלנים 7.81818 דירוג ממוצע: 4 (11) 14 מצרכיםקל 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבה קרקובאית לביבה קרקובאית טל בונדרוב 8.9 דירוג ממוצע: 4.5 (20) 15 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רוסטביף סינטה רוסטביף סינטה מורדכי 8.16667 דירוג ממוצע: 4 (12) 10 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לשון כבושה לשון כבושה שולי 4.92857 דירוג ממוצע: 2.5 (14) 5 מצרכיםבינוני 3:00 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פתיתים עם קבנוס וירקות פתיתים עם קבנוס וירקות מירב מלמד 6.2 דירוג ממוצע: 3 (10) 15 מצרכיםקל 40 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות שקשוקה מצות וקבנוס שקשוקה מצות וקבנוס נורית עזרא 7 דירוג ממוצע: 3.5 (8) 11 מצרכיםבינוני 1:05 שעות תגובות והערות
קוביות סינטה על ענפי רוזמרין ושיפודי סאטה ברוטב בוטנים אסתר דולב נבחרת הבשלנים 7.81818 דירוג ממוצע: 4 (11) 14 מצרכיםקל 1:30 שעות
תגובות והערות