שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
ריבועי גבינה ודובדבנים

ריבועי גבינה ודובדבנים

תאריך פרסום: 13/2/2016
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
זמן הכנה:

120 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

6

מצרכים

לבצק:
1 ק”ג קמח שמרים לעוגות ומאפים אסם
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
2 ביצים
3/4 1 כוסות מים
קורט מלח

למילוי:
1 גבינת כנען (500 גרם)
1 קוטג’
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח
2 חלמונים
2 סוכר וניל
תמצית וניל
קליפת מגורדת מלימון אחד
200 גרם דובדבני אמרנה

אופן ההכנה

1. ללוש את כל חומרי הבצק. להתפיח שעה בערך (תלוי במזג האוויר).
2. לערבב את חומרי המילוי (אני אוהבת לטעום את המילוי לפני תוספת הביצים והקמח). להניח במקרר עד לשימוש.
3. לאחר שהבצק תפח - לרדד לצורת ריבוע. לחתוך לצורת ריבועים ולהניח מילוי באמצע כל ריבוע. לשים מעל כל מילוי דובדבן, ולסגור היטב.
4. למרוח כל גבינית בחלמון, כדי שיתקבל צבע יפה.
5. לחמם תנור ל-180 מעלות, להכניס את הגביניות (בדר”כ הן מספיקות לקבל עוד תפיחה עד שכולן מסודרות בתבנית), ולאפות עד הזהבה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר