דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי קינמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
בדיוק כמו במאפיות ובקונדיטוריות: מאפה שמרים עם ארומה וטעמי קינמון מודגשים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
50  גרם
חמאה רכה חתוכה
1  כוס
חלב
0.25  כוס
סוכר לבן
2 
ביצה
0.5  כפית
מלח
1  כף
סוכר לבן
1.5  כפות
קינמון טחון
50  גרם
חמאה
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים במיקסר את חומרי הבצק לתערובת אחידה כ-5 דק', מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוצאים את הבצק, מקמחים משטח עבודה וחותכים מלבנים.
  • שלב 3

    0 דקות
    על כל מלבן מורחים חמאה, מעט סוכר חום וקינמון ומגלגלים לשבלול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים את השבלולים בתבנית על נייר אפייה ומכסים במגבת לשעה לתפיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה ומחממים תנור ל-180.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים במשך כ-20 דקות. מצננים ומגישים. בתיאבון.
שבלולי קינמון

שלב 1 מתוך 6

מערבבים במיקסר את חומרי הבצק לתערובת אחידה כ-5 דק', מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות.

שבלולי קינמון

שלב 2 מתוך 6

מוצאים את הבצק, מקמחים משטח עבודה וחותכים מלבנים.

שבלולי קינמון

שלב 3 מתוך 6

על כל מלבן מורחים חמאה, מעט סוכר חום וקינמון ומגלגלים לשבלול.

שבלולי קינמון

שלב 4 מתוך 6

מסדרים את השבלולים בתבנית על נייר אפייה ומכסים במגבת לשעה לתפיחה.

שבלולי קינמון

שלב 5 מתוך 6

מברישים בביצה טרופה ומחממים תנור ל-180.

שבלולי קינמון

שלב 6 מתוך 6

אופים במשך כ-20 דקות. מצננים ומגישים. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים