שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

שוקיים בנוסח קנטאקי עם פירורית ביסלי גריל

תאריך פרסום: 7/6/2015
דרוג הגולשים:
שוקיים בנוסח קנטאקי עם פירורית ביסלי גריל

מצרכים

6 מנות:

6 שוקיים נקיות מעור
1/2 קופסא חלב קוקוס
2 חלבונים
1 כף קורנפלור
1 כף פפריקה
1 כף אורגנו מיובש
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
1 חבילה פירורית ביסלי גריל
שמן זית / ספריי שמן

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים חלב קוקוס, חלבונים, קורנפלור, פפריקה, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל.
3. משרים את השוקיים בתערובת ל-30 דקות לפחות.
4. שמים את הפירורית בקערה. טובלים את השוקים בפירורים ומהדקים היטב.
5. מניחים את השוקיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזליפים/ מתיזים שמן זית בנדיבות.
6. אופים כ-45 דקות או עד שהשוקיים זהובות וקריספיות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים