שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
שוקי עוף ברוטב פלפלים וחומוס

שוקי עוף ברוטב פלפלים וחומוס

תאריך פרסום: 28/3/2016
דרוג הגולשים:
ליהי עראסי

מצרכים

8 שוקי עוף, עם עצם קטומה
3 פלפלים אדומים פרוסים + 1 חריף אם רוצים רוטב פיקנטי
1 בצל אדום גדול פרוס לשישיות
4-6 שיני שום - תלוי כמה אוהבים
1 כרישה - החלק הלבן פרוס
2 כוסות חומוס סנפרוסט
1 כוס ציר עוף
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף מלח
1 כף גרגירי כוסברה כתושים
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס
1/4 צרור כוסברה, קצוץ דק
מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1. מכינים את רוטב הפלפלים:
מחממים תנור ל 200 מעלות וצולים יחד פלפלים, בצל, כרישה, שום, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ועלי דפנה ושמים בתנור לכ-15 דקות
מעבירים למעבד מזון וטוחנים למחית.

2. מכינים את העוף:
שוטפים את שוקי העוף ומייבשים. מתבלים בזרעי כוסברה, פלפל שחור גרוס ומלח גס ומטגנים להשחמה בסיר סוטאז’ (שטוח)
מעבירים את מחית הפלפלים לסיר יחד עם הנוזלים (הציר) והחומוס. מתבלים בפפריקה, מלח, ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-40 דקות.
מפזרים את עלי הכוסברה, מגישים על פירה / אורז, ומתענגים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מתכון מעולה

    דנה, 4/26/2016 3:54:28 PM

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של ליהי עראסי

עוד מתכונים של ליהי עראסי