המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעסים בעדינות את שוקי העוף ובצלי השאלוט עם רוטב הטריאקי והדבש, תימין, מלח ופלפל.
מסדרים את השוקיים על תבנית שמתאימה לתנור.
אופים בחום של 190 מעלות שעה ו–15 דקות.
ב–10 הדקות האחרונות לצלייה, מוסיפים את התאנים, מערבבים קלות וממשיכים בצלייה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאוד
הצג מתכונים נוספים
הערות 1