שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

שוקי עוף צלויים עם רוטב ברביקיו ודבש

תאריך פרסום: 11/1/2014
דרוג הגולשים:
שוקי עוף צלויים עם רוטב ברביקיו ודבש

מצרכים

10 שוקי עוף
1 כוס רוטב ברביקיו
1/3 כוס
2 כפות חרדל חלק
פפריקה אדומה
קורט מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מוסיפים לקערית את רוטב הברביקיו, את הדבש, החרדל, ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מניחים בכלי חסין חום את שוקי העוף, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו.
מכסים את הכלי עם השוקיים בניילון נצמד, ומשאירים להשריה במשך כשעתיים.
מסירים את הניילון הנצמד מהכלי.
מניחים מעל נייר אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים את השוקיים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 200 מעלות, וצולים את השוקיים במשך שעה וחצי, עד ששוקי העוף רכים לחלוטין.
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה, ומחזירים את השוקיים לתנור למשך כרבע שיה, על מנת שיקבלו צבע יפה.
מומלץ להגיש את שוקי העוף לצד תפוחי אדמה צלויים.
בתאבון....

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים