דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שורט ריב ביין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שורט ריב ביין אדום

שורט ריב ביין אדום

(0)
320 דקות
קל
מתכונאי/ת: אסתר דולב
מנה שהטעם המופלא שלה מורגש עוד הרבה לפני שהיא מוכנה, והכל בזכות הריח הנפלא שממלא את הבית בזמן הבישול הארוך

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר במשקל של 2.5 ק"ג חתוך לחתיכות עם העצם (נתח שפונדרה)
3  כוסות
יין אדום
0.5  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
0.33  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל (רגיל או כשר לפסח)
0.33  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל (רגיל או כשר לפסח)
2  כפות
רסק עגבניות מהול ב - 1/3 כוס מים
4  כפות
סוכר חום
2  כפות
ג'ינג'ר מגורר
5  שיני
שום קצוצות
1 
כוכב אניס לא הכרחי
2  כפות
שמן שומשום
10 
בצל סגול קלוף
4 
גזר חתוכים כל אחד ל - 5 חתיכות
3 
חבוש חתוכים לפלחים עבים בלי הגרעינים (לא הכרחי)
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

320 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בתבנית בעלת דופן גבוהה את נתחי הבשר, את הבצלים הקלופים, את הגזר והחבושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר נפרד מביאים לרתיחה את כל יתר החומרים, ממליחים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את החומרים המורתחים מעל הבשר והירקות (הרוטב אמור לכסות את הבשר עד 3/4 מהגובה. אם הוא לא מכסה, ניתן להוסיף מים). מכסים היטב ברדיד אלומיניום.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום נמוך כ-5 שעות. בסוף הבישול הבשר צריך להיות רך מאוד ולרדת מהעצם בקלות. מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן. בתיאבון!
שורט ריב ביין אדום

שלב 1 מתוך 4

מניחים בתבנית בעלת דופן גבוהה את נתחי הבשר, את הבצלים הקלופים, את הגזר והחבושים.

שורט ריב ביין אדום

שלב 2 מתוך 4

בסיר נפרד מביאים לרתיחה את כל יתר החומרים, ממליחים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

שורט ריב ביין אדום

שלב 3 מתוך 4

יוצקים את החומרים המורתחים מעל הבשר והירקות (הרוטב אמור לכסות את הבשר עד 3/4 מהגובה. אם הוא לא מכסה, ניתן להוסיף מים). מכסים היטב ברדיד אלומיניום.

שורט ריב ביין אדום

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום נמוך כ-5 שעות. בסוף הבישול הבשר צריך להיות רך מאוד ולרדת מהעצם בקלות. מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות שורטברד

    עוגיות שורטברד

    60 דקות בינוני
  • שורט ברד במילוי מרמלדת פירות יער וכדור גלידה

    שורט ברד במילוי מרמלדת פירות יער וכדור גלידה

    120 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים