המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את המים הרותחים ומוסיפים את הרסק, פפריקה, עריסה, שום, ותבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות.
שוברים את הביצים (מבלי לפגוע בחלמון), ומכניסים אותן אחת אחרי השניה לסיר. מכסים ומבשלים כמה דקות.
מכניסים את שברי המצות והקבנוס לסיר ונותנים לתבשיל להתבשל 20 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0