שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

תבשיל עוף ופתיתים

תאריך פרסום: 14/12/2013
דרוג הגולשים:
תבשיל עוף ופתיתים

מצרכים

3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
5 שוקי עוף (אפשר גם בלי העור)
1 חבילת פתיתים
3 שיני שום קצוצות
1/3 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
חצי חבילה של כוסברה, קצוצה

אופן ההכנה

1. מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את שוקי העוף.

2. משזפים היטב משני הצדדים, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את שיני השום והתבלינים ומערבבים.

4. מוסיפים כ-4 כוסות מים רותחים (או לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.

5. מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה ומגישים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים