שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
תירס בצ’ילי חריף

תירס בצ’ילי חריף

תאריך פרסום: 9/12/2015
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
זמן הכנה:

15 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

5

מצרכים

מגש של תירס מבושל עד ריכוך
1/2 כוס רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'> של אסם
50 גרם חמאה או מחמאה
4 שיני שום כתושות
צ’ילי יבש חריף – לפי הטעם, לקבלת מנה פיקנטית

אופן ההכנה

1. לפרוס את התירס לפרוסות בעובי של כ-5 ס”מ.
2. במחבת גדולה להמיס את החמאה.
3. להוסיף את השום ולטגן דקה (שלא יישרף).
4. להוסיף רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'> של אסם.
5. להבריש את התירס ברוטב ובצ’ילי (לפי הטעם), ולהניח על רשת המנגל.
6. לסובב את התירס על הרשת ולהבריש פעם נוספת - צלייה של 7 דקות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר