בעזרת ממעך תפוחי אדמה, מועכים את הבננות בקערה עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את האגוזים, פתיתי הקוקוס והתמרים, ומערבבים היטב. כעת, מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל והקינמון, ושוב מערבבים היטב. לבסוף, מוסיפים את החמאה המומסת, ומערבבים הכול יחד.
שלב 3
0 דקות
מרפדים את התבנית בנייר אפייה. בעזרת כפית מניחים על התבנית המרופדת תלוליות מהתערובת בקוטר של כ-3 ס"מ ובמרווחים של 2 ס"מ בין זו לזו. משטחים קלות כל עוגייה עם גב הכפית.
שלב 4
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור. מעבירים את העוגיות לרשת צינון בעזרת המרית. מניחים לעוגיות להצטנן לגמרי, ומעבירים אותן לכלי אטום.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
שלב 2
מתוך
5
בעזרת ממעך תפוחי אדמה, מועכים את הבננות בקערה עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את האגוזים, פתיתי הקוקוס והתמרים, ומערבבים היטב. כעת, מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל והקינמון, ושוב מערבבים היטב. לבסוף, מוסיפים את החמאה המומסת, ומערבבים הכול יחד.
שלב 3
מתוך
5
מרפדים את התבנית בנייר אפייה. בעזרת כפית מניחים על התבנית המרופדת תלוליות מהתערובת בקוטר של כ-3 ס"מ ובמרווחים של 2 ס"מ בין זו לזו. משטחים קלות כל עוגייה עם גב הכפית.
שלב 4
מתוך
5
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור. מעבירים את העוגיות לרשת צינון בעזרת המרית. מניחים לעוגיות להצטנן לגמרי, ומעבירים אותן לכלי אטום.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0