המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, סוכר, חלב, ביצים וקורט מלח. לשים לבצק כ-6 דק'. מוסיפים את קוביות החמאה ולשים עוד כ-4 דק' עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים במקום חמים שעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
מכינים את המילוי: לקערה בינונית יוצקים חלב, פודינג ושמנת מתוקה. מקציפים כ-3 דק' ומעבירים למקרר עד לשימוש.
מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים שתי תבניות אינגליש קייק.
מחלקים את הבצק לשלוש. פותחים כל שליש למלבן בעובי 0.3 ס"מ.
מורחים 1/3 ממילוי הקרם על כל הבצק ומפזרים שליש מהחלבה. מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית. חוזרים על כך עם שתי העוגות הנוספות.
לבחירה, ניתן ליצור את הצורה המיוחדת של העוגה כמו בתצלום: חותכים באלכסון בעזרת סכין או מספרים ב-4 מקומות לאורך העוגה את הבצק עד כמעט לבסיס העוגה ומפנים כל פרוסה של הבצק לצד הנגדי של קודמו.
מתפיחים כ-45 דק'.
אופים את העוגה 10 דקות ב-180 מעלות.
אופים עוד 15-20 דקות נוספות ב-160 מעלות או עד שהעוגה מזהיבה.
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0