מתבלים את הברבוניות ומקמחים קלות, מטגנים בשמן ובחמאה במחבת גדולה ורחבה כ-3 דק' מכל צד על אש בינונית עד שהדג מזהיב קלות ועשוי (זמן הטיגון נגזר מעובי הפילה). שומרים חם.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה על-פי ההוראות, מסננים ומערבבים מיד עם הרוטב, למעט 4-3 כפות ששומרים להגשה.
שלב 4
0 דקות
מחלקים למנות אישיות. עורמים את הפסטה ומעליה את הברבוניה המטוגנת ויוצקים מעל מעט מן הרוטב ששמרנו בצד ומעט מהפטרוזיליה קצוצה.
שלב 5
0 דקות
הערה: ניתן להחליף את הברבוניות בפילה סול או לברק.
שלב 6
1 דקות
ניתן להמיר את הצלפים בכפית חרדל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושומרים בצד.
שלב 2
מתוך
6
מתבלים את הברבוניות ומקמחים קלות, מטגנים בשמן ובחמאה במחבת גדולה ורחבה כ-3 דק' מכל צד על אש בינונית עד שהדג מזהיב קלות ועשוי (זמן הטיגון נגזר מעובי הפילה). שומרים חם.
שלב 3
מתוך
6
מבשלים את הפסטה על-פי ההוראות, מסננים ומערבבים מיד עם הרוטב, למעט 4-3 כפות ששומרים להגשה.
שלב 4
מתוך
6
מחלקים למנות אישיות. עורמים את הפסטה ומעליה את הברבוניה המטוגנת ויוצקים מעל מעט מן הרוטב ששמרנו בצד ומעט מהפטרוזיליה קצוצה.
שלב 5
מתוך
6
הערה: ניתן להחליף את הברבוניות בפילה סול או לברק.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להמיר את הצלפים בכפית חרדל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0