המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את המים עם כוס סוכר, עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד קבלת צבע זהוב.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת קוביות תפוחי העץ.
מוסיפים את הצימוקים, מלח, אגוזים, פתי בר, קינמון וביצים, ומערבבים.
מוסיפים את האטריות ומערבבים בזהירות כדי לא לחתוך אותן.
טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את גרידת הלימון ומניחים את הכל בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות.
מוציאים את הקיגל המוכן, הופכים אותו על כלי הגשה ומפזרים אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
לא מבשלים את האחריות מראש?
הצג מתכונים נוספים
הערות 1