מאדים במחבת את הפטריות והשום בכף חמאה למשך 5 דקות.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הטורטיות על משטח עבודה. מקפלים כל טורטייה לחצי בעדינות, רק על מנת לסמן את מיקום החצי ופותחים. מפזרים שכבה דקה של פטריות על מחצית מהטורטייה, ומפזרים מתערובת הגבינות בנדיבות, ומעט קוביות עגבנייה קצוצה. סוגרים כל טורטייה לחצי ומהדקים.
שלב 3
0 דקות
מעבירים למחבת טפלון, וקולים על שני הצדדים עד שהם מזהיבים והגבינות נמסות. חותכים כל חצי בעזרת סכין חדה למשולשים.
שלב 4
0 דקות
מגישים לצד סלסת עגבניות טרייה ושמנת חמוצה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מאדים במחבת את הפטריות והשום בכף חמאה למשך 5 דקות.
שלב 2
מתוך
4
מניחים את הטורטיות על משטח עבודה. מקפלים כל טורטייה לחצי בעדינות, רק על מנת לסמן את מיקום החצי ופותחים. מפזרים שכבה דקה של פטריות על מחצית מהטורטייה, ומפזרים מתערובת הגבינות בנדיבות, ומעט קוביות עגבנייה קצוצה. סוגרים כל טורטייה לחצי ומהדקים.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים למחבת טפלון, וקולים על שני הצדדים עד שהם מזהיבים והגבינות נמסות. חותכים כל חצי בעזרת סכין חדה למשולשים.
שלב 4
מתוך
4
מגישים לצד סלסת עגבניות טרייה ושמנת חמוצה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0