שלום אורח, התחבר
שם הבשלנית arrow

עמוד המתכונים של ניצה ששון

קצת על ניצה ששון
שם: ניצה ששון
מצב משפחתי: נשואה + 3
מגורים: נס ציונה

מתי, איך וממי למדת לבשל?
אני במקור מהודו, אבל למדתי בעיקר מחמותי העיראקית אחרי שהתחתנתי ונחשפתי לעולם הבישול העיראקי. לבעלי יש 10 אחים ובכל יום שישי, אח אחר מארח את כל המשפחה. לא הייתה לי ברירה אלא לעמוד בקצב...

מה סגנון הבישול שלך?
בישול אותנטי שהתפתח עם השנים והפך ליותר עכשווי.

בישול בשבילי הוא...
אהבה ונתינה, להאכיל אנשים גורם לי לשמחה.

אם לא הייתי מבשלת הייתי...
אמנית. אני מפסלת ומאפרת, סביר להניח שהייתי עוסקת במשהו אחר שקשור לעשייה עם ידיים.

איזה תבלין היית מוסיפה לחיים שלך?
הל, בכדי להשתמש בו צריך תעוזה והמון דיוק.

באיזה מאכל בחיים לא תיגעי...
רגל קרושה.

מה ארוחת הצהריים המועדפת עלייך?
עוף בתנור.

את מי היית מזמינה לארוחת ערב אצלך בבית?
הדאלי לאמה, הוא דמות רוחנית שאני מעריצה ומתחברת אליה.

כשאהיה גדולה אהיה כמו...
אהרוני, כי הוא מטייל בעולם וסופג תרבויות ומגלה את השורשים של כל עולם הבישול.

מה המתכון הכי אהוב שלך?
צלי בקר.

סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי:
הפעם הראשונה שהבנתי שאני צריכה לבשל לגדוד לקראת הקידוש המשפחתי הראשון, כשהמסורת התחילה. נדרשתי לבשל ל- 50 איש ולא ידעתי איך להתחיל – איך יודעים כמה להכין מכל דבר ואיך בכלל אני מעמידה ארוחת ערב כל כך גדולה. היום אני עושה את זה בעיניים עצומות.

שאלון מהיר:

קראנצ’ - רך
מתוק - מלוח
חלב - בשר
בידיים - מנומס
מישלן - רחוב
בבית - בחוץ
חלב - מריר
פסטה - פתיתים
בירה - יין
מלפפון במלח - בחומץ
לחם אחיד - מלא
ארוחה בחמש דקות? שקשוקה
הנשנוש שלך? פופקורן
קרא עוד קרא עוד
ניצה ששון
עוד מתכונים של ניצה ששון

עוד מתכונים של ניצה ששון

לעוד מתכונים של הנבחרת

לעוד מתכונים של הנבחרת