דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסם ספגטי פלוס פי 2 סיבים
  1. עמוד הבית
  2. המוצרים שלנו
  3. אסם ספגטי פלוס פי 2 סיבים

אסם ספגטי פלוס פי 2 סיבים

(0)
.

על המוצר

פסטה אסם היא אחת מהמותגים האהובים והנוסטלגיים בישראל. פסטה היא אחד מחומרי הגלם האהובים על כולם ואפשר להכין ממנה כל כך הרבה מטעמים עשירים ומגוונים שכולם יאהבו. כשיודעים בוודאות שכל מתכון הוא הצלחה נשאר רק להחליט איזו צורה להכין מכל המגוון הרחב של צורות - צינורות, ספגטי, צדפים ותלתלים. פסטה אסם מיוצרת בתהליך בקרת איכות קפדני ומשתמשת בקמח חיטה איכותי. ספגטי פלוס סיבים נותן את הפיתרון המושלם לכל מי שרוצה להנות ממנת פסטה טעימה ואיכותית אך דואג לתזונה שלו ורוצה לשלב יותר סיבים בארוחת הצהרים שלו.

טוב לדעת

פסטה פלוס עם סיבי שיבולת שועל של אסם מכילה רכיבים טבעיים בלבד, ללא צבע מאכל וללא חומר משמר. מנה של פסטה פלוס מהווה מקור לסיבים תזונתיים.

טוב לזכור

צריכת סיבים תזונתיים חשובה לשמירה על תזונה מאוזנת

הוראות הכנה

1. להרתיח 1 ליטר מים לכל 100 גרם פסטה*. 2. להוסיף את הפסטה למים הרותחים ולבחוש. 3. לבשל ללא מכסה על אש בינונית למשך 10-11 דקות. 4. לסנן, לשטוף במים קרים, לסנן שוב ולהגיש. * ניתן להוסיף מלח למי הבישול

הצהרות תזונתיות על האריזה

פי 2 סיבים תזונתיים
Product Adimo

המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

תודה על הדירוג!

ניסית את המוצר?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים