דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סחלב ביתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סחלב ביתי

סחלב ביתי

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
קינוח אישי, סמיך ומתוק של חלב עם תערובת קורנפלור וסחלב. מוגש עם קוקוס, קינמון ואגוזים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
חלב
1  כפית
אבקת סחלב
2  כפות
סוכר לבן
2  טיפות
מי ורדים
1  קורט
ג'לטין
0  לפי הטעם
קוקוס טחון טחון
0  לפי הטעם
קינמון טחון טחון
0  לפי הטעם
צימוקים
0  לפי הטעם
שקדים טחונים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את החלב בסיר בינוני.
  • שלב 2

    0 דקות
    בזמן שהחלב מתחמם, מערבבים את הקורנפלור ואת הסחלב עם מעט מים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לחלב את הסוכר ואת גרגירי המסטיקא, ובוחשים עד רתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקורנפלור, וממשיכים לבחוש עד שהחלב מסמיך מעט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את מי-הוורדים ובוחשים. טועמים ומתבלים בעוד סוכר ו/או בעוד מי-ורדים לפי הטעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוזגים לכוסות ומפזרים מעט קוקוס טחון, קינמון או אגוזים טחונים. בתיאבון, לרוויה - תבחרו אתם!
סחלב ביתי

שלב 1 מתוך 6

מחממים את החלב בסיר בינוני.

סחלב ביתי

שלב 2 מתוך 6

בזמן שהחלב מתחמם, מערבבים את הקורנפלור ואת הסחלב עם מעט מים.

סחלב ביתי

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לחלב את הסוכר ואת גרגירי המסטיקא, ובוחשים עד רתיחה.

סחלב ביתי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הקורנפלור, וממשיכים לבחוש עד שהחלב מסמיך מעט.

סחלב ביתי

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את מי-הוורדים ובוחשים. טועמים ומתבלים בעוד סוכר ו/או בעוד מי-ורדים לפי הטעם.

סחלב ביתי

שלב 6 מתוך 6

מוזגים לכוסות ומפזרים מעט קוקוס טחון, קינמון או אגוזים טחונים. בתיאבון, לרוויה - תבחרו אתם!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סחלב חם עם תוספות שאוהבים

    סחלב חם עם תוספות שאוהבים

    בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים