דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לקט ירקות ופסטה מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לקט ירקות ופסטה מוקפצים

לקט ירקות ופסטה מוקפצים

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
תוספת למנה עיקרית, או ארוחה קלה בפני עצמה, סלט פסטה וירקות מוקפצים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פרפקטו פסטה ספירלי
2 
גזר מקולפים וחתוכים לגפרורים
0.25  שקית
אפונה קפואה
0.25  שקית
גזר גמדי קפוא
1 
בצל סגול חתוך גס
1  סלסילה
פטריות שמפיניון חתוכים לרבעים
2  כפות
חומץ
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
4  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
1  כף
סוכר לבן
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוסיפים לסיר עם מי מלח רותחים את הפסטה המסולסלת ומבשלים על להבה בינונית וברתיחה עדינה במשך כ- 4 דקות עד למצב "אל דנטה". מוציאים את הפסטה מהסיר, שוטפים עם מים קרים ומסננים. מניחים בקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקערית מוסיפים את הסוכר, יוצקים את רוטב הצ'ילי, הסויה הכהה והחומץ, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    את הירקות הקפואים מעבירים למסננת. מפשירים את הירקות תחת זרם מים פושרים. מנקזים את המים, ומעבירים את הירקות למסננת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את השמן בווק על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות, ומקפיצים את הירקות במשך כ-5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה המסולסלת. יוצקים את תערובת הסוכר, רוטב הצ'ילי, החומץ והסויה וממשיכים בהקפצה, תוך כדי ערבוב במשך כ- 2 דקות נוספות. מגישים חם לצד מנה עיקרית.
לקט ירקות ופסטה מוקפצים

שלב 1 מתוך 5

מוסיפים לסיר עם מי מלח רותחים את הפסטה המסולסלת ומבשלים על להבה בינונית וברתיחה עדינה במשך כ- 4 דקות עד למצב "אל דנטה". מוציאים את הפסטה מהסיר, שוטפים עם מים קרים ומסננים. מניחים בקערה.

לקט ירקות ופסטה מוקפצים

שלב 2 מתוך 5

לקערית מוסיפים את הסוכר, יוצקים את רוטב הצ'ילי, הסויה הכהה והחומץ, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.

לקט ירקות ופסטה מוקפצים

שלב 3 מתוך 5

את הירקות הקפואים מעבירים למסננת. מפשירים את הירקות תחת זרם מים פושרים. מנקזים את המים, ומעבירים את הירקות למסננת.

לקט ירקות ופסטה מוקפצים

שלב 4 מתוך 5

מחממים את השמן בווק על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות, ומקפיצים את הירקות במשך כ-5 דקות.

לקט ירקות ופסטה מוקפצים

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את הפסטה המסולסלת. יוצקים את תערובת הסוכר, רוטב הצ'ילי, החומץ והסויה וממשיכים בהקפצה, תוך כדי ערבוב במשך כ- 2 דקות נוספות. מגישים חם לצד מנה עיקרית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים