דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצ'יאדה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצ'יאדה

פיצ'יאדה

(0)
230 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מנה ברזילאית קלאסית של תבשיל שעועית שחורה, בשר בקר, קבנוס, עגבניות וביצים קשות בתיבול חריף, שאוכלים עם טורטיות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
שעועית שחורה מושרית לילה במים
2  עלים
עלה דפנה
2 
קבנוס פרוסים לטבעות
0.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
1 
עגבנייה קצוצה
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.5  זר
כוסברה קצוצה
1 
בצל קצוץ
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
טבסקו
2 
ביצה קשה קשות
1  כף
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

230 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לסנן את השעועית השחורה ממי ההשריה, לשטוף ולסנן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בסיר שעועית, בשר בקר, עלי דפנה ומים לכיסוי השעועית, ומבשלים כ-180 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת הסלסה: מחממים במחבת שמן זית ומטגנים בו בצל קצוץ עד הזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים קבנוסים, עגבניה קצוצה ,ביצים קשות חתוכות גס, קצת פרורי לחם, קצת פטרוזיליה וקצת כוסברה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מועכים 2 כפות מתבשיל השעועית, מחזירים לסיר ומוסיפים את הסלסה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתבלים במלח ,פלפל שחור וקצת טבסקו, וממשיכים לבשל עוד 30 דקות.
פיצ'יאדה

שלב 1 מתוך 6

לסנן את השעועית השחורה ממי ההשריה, לשטוף ולסנן.

פיצ'יאדה

שלב 2 מתוך 6

מניחים בסיר שעועית, בשר בקר, עלי דפנה ומים לכיסוי השעועית, ומבשלים כ-180 דקות.

פיצ'יאדה

שלב 3 מתוך 6

הכנת הסלסה: מחממים במחבת שמן זית ומטגנים בו בצל קצוץ עד הזהבה.

פיצ'יאדה

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים קבנוסים, עגבניה קצוצה ,ביצים קשות חתוכות גס, קצת פרורי לחם, קצת פטרוזיליה וקצת כוסברה.

פיצ'יאדה

שלב 5 מתוך 6

מועכים 2 כפות מתבשיל השעועית, מחזירים לסיר ומוסיפים את הסלסה.

פיצ'יאדה

שלב 6 מתוך 6

מתבלים במלח ,פלפל שחור וקצת טבסקו, וממשיכים לבשל עוד 30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • אוכל אמריקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים