דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורי/פורל ברוטב שום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורי/פורל ברוטב שום

בורי/פורל ברוטב שום

(0)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: שולי
דג פורל ברוטב שום אפוי בתנור, טעים, בריא וקל מאוד להכנה

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  נתחי
דג ים או פורל
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
מיץ לימון
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
רוטב לסלט שום 290 ג אסם 5% אסם
1  ראש
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפזרים מלח על הדג, ושופכים עליו קצת מיץ לימון.
  • שלב 2

    15 דקות
    לאחר 10-15 דקות שוטפים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים על התבנית שמן זית, ועליו פרוסות דקות של ראש שום.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את הדגים בנדיבות ברוטב שום.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הדגים על השום (אפשר לשים קצת שום גם מעל הדגים).
  • שלב 6

    40 דקות
    אופים בחום גבוה, כ-40 דקות בזמן שהוא מכוסה.
  • שלב 7

    10 דקות
    המשך אפייה כ-10 דקות לא מכסה. בתיאבון!
בורי/פורל ברוטב שום

שלב 1 מתוך 7

מפזרים מלח על הדג, ושופכים עליו קצת מיץ לימון.

בורי/פורל ברוטב שום

שלב 2 מתוך 7

לאחר 10-15 דקות שוטפים.

בורי/פורל ברוטב שום

שלב 3 מתוך 7

מפזרים על התבנית שמן זית, ועליו פרוסות דקות של ראש שום.

בורי/פורל ברוטב שום

שלב 4 מתוך 7

מורחים את הדגים בנדיבות ברוטב שום.

בורי/פורל ברוטב שום

שלב 5 מתוך 7

מניחים את הדגים על השום (אפשר לשים קצת שום גם מעל הדגים).

בורי/פורל ברוטב שום

שלב 6 מתוך 7

אופים בחום גבוה, כ-40 דקות בזמן שהוא מכוסה.

בורי/פורל ברוטב שום

שלב 7 מתוך 7

המשך אפייה כ-10 דקות לא מכסה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נורית

אהבתי, אך לא את מטבל השום. את המטבל , נעשה עם שמן זית שום ולימון ועישבי טיבול. אינני חברה עם החמאה.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים