דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בוריקיטוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בוריקיטוס

בוריקיטוס

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורלי לוי
מאפה על בסיס בצק שק"מ - שמנת חמוצה, קמח ומרגרינה (או חמאה). מעליו תערובת גבינה ותפוחי אדמה. מעולה לארוחות ערב מהירות ולחיסול הגבינות שיש במקרר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
מרגרינה
1  חבילה
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  גביע
שמנת חמוצה
4 
תפוח אדמה גדולים
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
1  גביע
גבינה לבנה 5%
3 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור אם רוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה מרגרינה, קמח תופח קטן ושמנת חמוצה. לשים עד קבלת בצק אחיד, גמיש ומבריק. עוטפים ומניחים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מועכים תפוחי אדמה לפירה, מוסיפים גבינה בולגרית, גבינה לבנה וביצים. מערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים את הבצק בתבנית ומחוררים עם מזלג.
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים מעל את תערובת המלית לשכבה אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים לריבועים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כשעה, או עד הזהבה.
בוריקיטוס

שלב 1 מתוך 6

שמים בקערה מרגרינה, קמח תופח קטן ושמנת חמוצה. לשים עד קבלת בצק אחיד, גמיש ומבריק. עוטפים ומניחים במקרר.

בוריקיטוס

שלב 2 מתוך 6

מועכים תפוחי אדמה לפירה, מוסיפים גבינה בולגרית, גבינה לבנה וביצים. מערבבים לתערובת אחידה.

בוריקיטוס

שלב 3 מתוך 6

משטחים את הבצק בתבנית ומחוררים עם מזלג.

בוריקיטוס

שלב 4 מתוך 6

משטחים מעל את תערובת המלית לשכבה אחידה.

בוריקיטוס

שלב 5 מתוך 6

חותכים לריבועים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.

בוריקיטוס

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כשעה, או עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים