דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
כדורי שוקולד איטלקיים מפנקים וטעימים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמנת מתוקה
300  גרם
שוקולד מריר חתוך לחתיכות קטנות
2  כפות
ברנדי / קוניאק
2 
חלמון
100  גרם
חמאה
60  גרם
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים את השמנת במחבת נחושת או במחבת עם תחתית עבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    ברגע שהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את השוקולד ובוחשים ללא הפסקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    כאשר מסיימים להוסיף את כל השוקולד, מוסיפים את החמאה וממיסים גם אותה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים מהאש מצננים מעט, מערבבים בעיסה את החלמונים ואז את הקוניאק ובוחשים שוב היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים בצד להתקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    כאשר השוקולד מתייצב מעט, לוקחים ממנו בכל פעם כפית אחת מלאה ובכף היד יוצרים מהעיסה כדורים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצפים את הכדורים בקקאו ושומרים במקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים בטמפ' החדר.
טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 1 מתוך 8

מרתיחים את השמנת במחבת נחושת או במחבת עם תחתית עבה.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 2 מתוך 8

ברגע שהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את השוקולד ובוחשים ללא הפסקה.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 3 מתוך 8

כאשר מסיימים להוסיף את כל השוקולד, מוסיפים את החמאה וממיסים גם אותה.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 4 מתוך 8

מורידים מהאש מצננים מעט, מערבבים בעיסה את החלמונים ואז את הקוניאק ובוחשים שוב היטב.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 5 מתוך 8

מניחים בצד להתקרר.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 6 מתוך 8

כאשר השוקולד מתייצב מעט, לוקחים ממנו בכל פעם כפית אחת מלאה ובכף היד יוצרים מהעיסה כדורים.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 7 מתוך 8

מצפים את הכדורים בקקאו ושומרים במקרר.

טרטופו- קינוח שוקולדי איטלקי

שלב 8 מתוך 8

מגישים בטמפ' החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מוקפצים ואסייתים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים