דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

(0)
285 דקות
קל
מתכונאי/ת: יעל וקסלר
תבשיל בשר בקר באפייה איטית ובחום נמוך. עם תפוחי אדמה, בצל מקורמל, שעועית ירוקה ותערובת תבלינים. חורפי ועשיר בטעמים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר בקר טחון חתוך לקוביות
3 
בצל גדולים, חתוכים לחצי ולפלחים
5 
תפוח אדמה גדולים, חתוכים לקוביות גדולות
1  ראש
שום קלוף
1  חבילה
שעועית ירוקה קפואה, חתוכה ומופשרת
0  לפי הטעם
תערובת תבלינים טריים שאוהבים
0.5  כפית
צ'ילי גרוס
3  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

285 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להשחים את הבשר במינימום שמן זית ולהוציא.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן מעט את הבצל עד לשקיפות באותו הכלי עם שאריות הבשר ומעט שמן זית.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשמן סיר שיכול להיכנס לתנור, או קדירת חימר.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את כל המצרכים חוץ מהשעועית ולכסות במים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס לתנור לחום נמוך 120 מעלות, למשך 6 שעות או מינימום ל-180 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף את השעועית הירוקה, לתקן תיבול, להכניס חזרה לתנור לכ-90 דקות נוספות.
  • שלב 7

    1 דקות
    להגיש עם אורז או חלה טרייה. *ניתן להמיר את השעועית הירוקה הקפואה בשעועית טרייה באותה הכמות ואת תבלין הצובריצה לתבלין פרובאנס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 1 מתוך 7

להשחים את הבשר במינימום שמן זית ולהוציא.

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 2 מתוך 7

לטגן מעט את הבצל עד לשקיפות באותו הכלי עם שאריות הבשר ומעט שמן זית.

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 3 מתוך 7

לשמן סיר שיכול להיכנס לתנור, או קדירת חימר.

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 4 מתוך 7

להוסיף את כל המצרכים חוץ מהשעועית ולכסות במים.

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 5 מתוך 7

להכניס לתנור לחום נמוך 120 מעלות, למשך 6 שעות או מינימום ל-180 דקות.

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 6 מתוך 7

להוסיף את השעועית הירוקה, לתקן תיבול, להכניס חזרה לתנור לכ-90 דקות נוספות.

וריאציה על קברמה - תבשיל קדירה בולגרי

שלב 7 מתוך 7

להגיש עם אורז או חלה טרייה. *ניתן להמיר את השעועית הירוקה הקפואה בשעועית טרייה באותה הכמות ואת תבלין הצובריצה לתבלין פרובאנס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים