דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורשט: מרק אדום עם בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורשט: מרק אדום עם בשר

בורשט: מרק אדום עם בשר

(0)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאיר כהן
מרק ירקות עשיר מבית סבתא עם הרבה סלק וקציצות בשר גדולות ועסיסיות, שמחמם את הבטן ואת הלב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
1 
ביצה
0.5  זר
פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק
0.5  זר
כוסברה טרייה, קצוצה דק
1 
כרישה שטופה היטב ונקייה, חתוכה לקוביות, רק החלק הלבן, מבושל ומעוך היטב
1 
בצל מגורר
1  שן
שום מגוררת
1  פרוסה
חלה בעובי 3 ס"מ, מושרית וסחוטה היטב ללא נוזלים ומגוררת על פומפייה
0.5  כפית
פלפל
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כמון טחון
1  קורט
קינמון טחון
1  כפית
מלח
12  כוסות
מים
2 
עצמות
2 
גזר חתוכים לקוביות קטנות
1 
בצל
1.5  קילוגרם
עגבנייה מגוררות גס, בלי הקליפה
3  כפות
רסק עגבניות
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1 
כרוב חתוך רצועות
3 
סלק מקולפים, חתוכים לקוביות קטנות
3 
תפוח אדמה מקולפים, חתוכים לקוביות קטנות
2 
תפוח עץ חתוכים לקוביות קטנות
0  לפי הטעם
מיץ לימון
1  כף
סוכר לבן לאיזון חמיצות
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב וללוש את כל מרכיבי כדורי הבשר היטב עד לקבלת עיסה אחידה. להכין בידיים לחות כדורים שמנמנים ולשים במקרר 60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחמם מחבת עם שמן, לטגן את הקציצות היטב מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג.1.אופן הכנת המרק: מטגנים בצל ומזהיבים. מוסיפים את יתר המצרכים ואת המים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-120 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    חצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים למרק הרותח את כדורי הבשר המטוגנים (לא חובה לכסות אותם ברוטבמספיק לסגור את המכסה והם ימשיכו להתבשל ולהתבשם מעצמם).
בורשט: מרק אדום עם בשר

שלב 1 מתוך 4

לערבב וללוש את כל מרכיבי כדורי הבשר היטב עד לקבלת עיסה אחידה. להכין בידיים לחות כדורים שמנמנים ולשים במקרר 60 דקות.

בורשט: מרק אדום עם בשר

שלב 2 מתוך 4

לחמם מחבת עם שמן, לטגן את הקציצות היטב מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג.1.אופן הכנת המרק: מטגנים בצל ומזהיבים. מוסיפים את יתר המצרכים ואת המים.

בורשט: מרק אדום עם בשר

שלב 3 מתוך 4

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-120 דקות.

בורשט: מרק אדום עם בשר

שלב 4 מתוך 4

חצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים למרק הרותח את כדורי הבשר המטוגנים (לא חובה לכסות אותם ברוטבמספיק לסגור את המכסה והם ימשיכו להתבשל ולהתבשם מעצמם).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים