דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שקיקי בצק פילו ממולאים בבשר וירקות וקשורים בשרוכי בצל ירוק. מומלץ להגיש עם טחינה ירוקה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן זית
250  גרם
בשר בקר טחון טחון, מאיכות מעולה
1.5  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
3  כפות
פטרוזיליה קצוצה דק
1 
קישוא מגורר במגררת בינונית
1 
גזר קטן, מגורר במגררת בינונית
3  כפות
יין לבן או שרי יבש
1  כף
צימוקים
0  לפי הטעם
פלפל טחון טרי
0.5  כפית
כמון טחון טחון
1  קורט
קינמון טחון
2  כפות
צנוברים קלויים
10 
בצק עלים או בצק פילו
2  גבעולים
בצל ירוק ללא החלק הלבן
1  כף
שמן זית
0  לפי הטעם
טחינה עם הרבה עשבי תיבול ולימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים והשמן. לשים היטב לתערובת אחידה במשך כמה דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת כבדה ורחבה עם השמן ומטגנים בה את הבשר. מפוררים אותו עם מזלג ומטגנים עד שצבעו משתנה, הנוזלים כמעט התאדו והבשר הפך לפירורים. מסירים מהאש. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור אפייה לחום בינוני 180-170 מעלות, משמנים נייר אפייה על תבנית שטוחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בקערה את עלי הבצל הירוק (ללא החלק הלבן) ויוצקים עליהם מים רותחים, משאירים לדקה ומיד מצננים במים קרים.
  • שלב 5

    0 דקות
    פותחים עלה בצק ומברישים אותו היטב בשמן משני הצדדים, מניחים במרכזו כף גדושה של מילוי, צוררים לצרור וקושרים בעלה בצל ירוק, מניחים בתבנית אפייה, כך עושים עם כל העלים.
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים בחום בינוני כ-15 דקות, או עד שהצרור זהוב ופריך.
צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים והשמן. לשים היטב לתערובת אחידה במשך כמה דקות.

צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

שלב 2 מתוך 6

מחממים מחבת כבדה ורחבה עם השמן ומטגנים בה את הבשר. מפוררים אותו עם מזלג ומטגנים עד שצבעו משתנה, הנוזלים כמעט התאדו והבשר הפך לפירורים. מסירים מהאש. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.

צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

שלב 3 מתוך 6

מחממים תנור אפייה לחום בינוני 180-170 מעלות, משמנים נייר אפייה על תבנית שטוחה.

צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

שלב 4 מתוך 6

מניחים בקערה את עלי הבצל הירוק (ללא החלק הלבן) ויוצקים עליהם מים רותחים, משאירים לדקה ומיד מצננים במים קרים.

צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

שלב 5 מתוך 6

פותחים עלה בצק ומברישים אותו היטב בשמן משני הצדדים, מניחים במרכזו כף גדושה של מילוי, צוררים לצרור וקושרים בעלה בצל ירוק, מניחים בתבנית אפייה, כך עושים עם כל העלים.

צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון

שלב 6 מתוך 6

אופים בחום בינוני כ-15 דקות, או עד שהצרור זהוב ופריך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צרורות פילו במילוי גבינה

    צרורות פילו במילוי גבינה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים