דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הפירה המושלם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הפירה המושלם

הפירה המושלם

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
המתכון והסוד של גיל חובב להכנת הפירה המושלמת עם מרקם קרמי משגע

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה גדולים בקליפה בהירה (כולם באותו גודל. זה חשוב)
75  גרם
חמאה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כפית
חרדל דיז'ון
0.5  כוס
חלב
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה, חוצים לאורכם. מבשלים במי מלח רותחים עד שהם רכים, אבל לא מתפוררים (כעשרים דקות).
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים ומחזירים לסיר ללא מים. מקפיצים כך, ללא מים, על האש במשך דקה או שתיים, כדי לתת למקסימום נוזלים להתאדות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסירים מהאש ומעבירים לקערה. מועכים במועך תפוחי אדמה (לא במעבד מזון! זה הורס את הפירה!), ואם אין מועך, אז במזלג. זה בסדר אם יש קצת גושים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה בקוביות קטנות, וממשיכים למעוך לפירה חלק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים חלב וטורפים חצי דקה במטרפה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד. בתיאבון!
הפירה המושלם

שלב 1 מתוך 5

קולפים את תפוחי האדמה, חוצים לאורכם. מבשלים במי מלח רותחים עד שהם רכים, אבל לא מתפוררים (כעשרים דקות).

הפירה המושלם

שלב 2 מתוך 5

מסננים ומחזירים לסיר ללא מים. מקפיצים כך, ללא מים, על האש במשך דקה או שתיים, כדי לתת למקסימום נוזלים להתאדות.

הפירה המושלם

שלב 3 מתוך 5

מסירים מהאש ומעבירים לקערה. מועכים במועך תפוחי אדמה (לא במעבד מזון! זה הורס את הפירה!), ואם אין מועך, אז במזלג. זה בסדר אם יש קצת גושים.

הפירה המושלם

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את החמאה בקוביות קטנות, וממשיכים למעוך לפירה חלק.

הפירה המושלם

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים חלב וטורפים חצי דקה במטרפה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים