דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בנטז טוניסאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בנטז טוניסאי

בנטז טוניסאי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: כהן יוכי
כדורי תפוח אדמה ממולאים בתערובת של חזה עוף פיקנטי. מנה מטוגנת מנצחת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח אדמה גדולים
1 
ביצה בטמפרטורת החדר
1  כף
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  זר
פטרוזיליה קצוצים דק
1 
חזה עוף פרוס, מאודה וחתוך לקוביות קטנות
1 
ביצה קשה
0.17  קורט
פלפל
1  קורט
מלח
2 
ביצה
3  כפות
קמח לבן לעטיפה
1  כוס
שמן קנולה לטיגון
1  זר
צנון
1 
מלפפון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים כף קמח תופח ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    נוטלים מעט מהעיסה ומשטחים על כף היד, מניחים במרכז כף מילוי, ומגלגלים לקציצה ארוכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקמחים את הקציצות בקמח מכל הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    טורפים שתי ביצים, ומניחים את כל הקציצות אחת אחרי השנייה בביצים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים שמן, אך לא מרתיחים. מטגנים בעדינות משני הצדדים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים על צלחת הגשה העטופה בנייר סופג. לאחר מכן, מוציאים את הנייר ומקשטים עם עלה פטרוזיליה במרכז, ומסביב טבעות צנון ומלפפון ירוק. בתיאבון!
בנטז טוניסאי

שלב 1 מתוך 7

מרתיחים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.

בנטז טוניסאי

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים כף קמח תופח ומערבבים.

בנטז טוניסאי

שלב 3 מתוך 7

נוטלים מעט מהעיסה ומשטחים על כף היד, מניחים במרכז כף מילוי, ומגלגלים לקציצה ארוכה.

בנטז טוניסאי

שלב 4 מתוך 7

מקמחים את הקציצות בקמח מכל הצדדים.

בנטז טוניסאי

שלב 5 מתוך 7

טורפים שתי ביצים, ומניחים את כל הקציצות אחת אחרי השנייה בביצים.

בנטז טוניסאי

שלב 6 מתוך 7

מחממים שמן, אך לא מרתיחים. מטגנים בעדינות משני הצדדים.

בנטז טוניסאי

שלב 7 מתוך 7

מניחים על צלחת הגשה העטופה בנייר סופג. לאחר מכן, מוציאים את הנייר ומקשטים עם עלה פטרוזיליה במרכז, ומסביב טבעות צנון ומלפפון ירוק. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים