דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

(0)
150 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
קינוח קוקוס ואננס, על בסיס פירורים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל עם פצפוצי שוקולד, מתוך אריזת קינוחי כוסות כשר לפסח - אסם
1  שקית
קוקוס טחון מתוך אריזת קינוחי כוסות כשר לפסח - אסם
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כוס
חלב
2  כפות
פינה קולדה לא חובה
50  גרם
חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 
אננס חתוך לקוביות
4  כפות
סוכר לבן
100  גרם
אננס חתוך לקוביות לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים קרם וניל ופצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי, עד לאיחוד. ניתן להוסיף שתי כפות פינה קולדה בקרם ולערבב (לא חובה). למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
  • שלב 3

    15 דקות
    מכינים את הקרמבל: שמים בקערה קוקוס מקורמל וחמאה (ניתן להמיר בשתי כפות שמן קוקוס מומס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וממוללים בידיים ליצירת פירורים. מעבירים למקפיא לכ-15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את קולי האננס: חותכים את האננס לקוביות קטנות (כחצי ס"מ) ומניחים שלושת רבעי מהכמות במחבת קטנה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. את התערובת טוחנים בבלנד סטיק עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרכיבים את הקינוח: לכל כוס מזלפים שכבה של כס"מ וחצי של קרם הוניל. מוסיפים מעל כפית גדושה של קוקוס מקורמל ומנערים קלות להשטחה. מזלפים עוד שכבת קרם וניל בעובי של כס"מ וחצי ומעליה יוצקים שכבה של כחצי ס"מ קולי אננס. מוסיפים שכבה נוספת של קוקוס מקורמל ומניחים מעליה שארית קוביות האננס החתוך לקישוט.
  • שלב 6

    120 דקות
    מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ כ-120 דקות לפחות לפני ההגשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    טיפ: במקום אננס טרי ניתן להשתמש בקופסת שימורי אננס. במקרה זה יש להוריד את הסוכר בשלב הכנת הקולי.
טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 1 מתוך 7

מכינים קרם וניל ופצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי, עד לאיחוד. ניתן להוסיף שתי כפות פינה קולדה בקרם ולערבב (לא חובה). למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה.

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 2 מתוך 7

מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 3 מתוך 7

מכינים את הקרמבל: שמים בקערה קוקוס מקורמל וחמאה (ניתן להמיר בשתי כפות שמן קוקוס מומס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וממוללים בידיים ליצירת פירורים. מעבירים למקפיא לכ-15 דקות.

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 4 מתוך 7

מכינים את קולי האננס: חותכים את האננס לקוביות קטנות (כחצי ס"מ) ומניחים שלושת רבעי מהכמות במחבת קטנה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. את התערובת טוחנים בבלנד סטיק עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים.

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 5 מתוך 7

מרכיבים את הקינוח: לכל כוס מזלפים שכבה של כס"מ וחצי של קרם הוניל. מוסיפים מעל כפית גדושה של קוקוס מקורמל ומנערים קלות להשטחה. מזלפים עוד שכבת קרם וניל בעובי של כס"מ וחצי ומעליה יוצקים שכבה של כחצי ס"מ קולי אננס. מוסיפים שכבה נוספת של קוקוס מקורמל ומניחים מעליה שארית קוביות האננס החתוך לקישוט.

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 6 מתוך 7

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ כ-120 דקות לפחות לפני ההגשה.

טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

שלב 7 מתוך 7

טיפ: במקום אננס טרי ניתן להשתמש בקופסת שימורי אננס. במקרה זה יש להוריד את הסוכר בשלב הכנת הקולי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • אביב
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים