דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קישקע
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קישקע

קישקע

(1)
105 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
מעדן למיטיבי לכת, קישקע ממולא בתערובת עשירה בטעמים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קישקע באורך מטר וחצי
2  כוסות
קמח לבן
2 
בצל קצוצים מטוגנים
2 
בצלים קצוצים
650  גרם
שומן קצוץ (מורכב מ-500 גרם בקר, 100 גרם עוף ו-50 גרם כבש)
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

105 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למקרר למשך יום.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הבצלים הקצוצים (המטוגנים והלא מטוגנים) ביחד עם השומן הקצוץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממלאים את המעיים בתערובת, דוחסים וקושרים את הקצוות בחוט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים במשך שעה בסיר עם מים, כשהמים מכסים את המעיים. תוך כדי תהליך הבישול, המעיים מתנפחים. על מנת שלא יתפוצצו, מנקבים אותם בעדינות עם מזלג, כדי לשחרר את האדים, וממשיכים בתהליך הבישול. בתיאבון!
קישקע

שלב 1 מתוך 5

מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למקרר למשך יום.

קישקע

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את הבצלים הקצוצים (המטוגנים והלא מטוגנים) ביחד עם השומן הקצוץ.

קישקע

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.

קישקע

שלב 4 מתוך 5

ממלאים את המעיים בתערובת, דוחסים וקושרים את הקצוות בחוט.

קישקע

שלב 5 מתוך 5

מבשלים במשך שעה בסיר עם מים, כשהמים מכסים את המעיים. תוך כדי תהליך הבישול, המעיים מתנפחים. על מנת שלא יתפוצצו, מנקבים אותם בעדינות עם מזלג, כדי לשחרר את האדים, וממשיכים בתהליך הבישול. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • ללא ביצים
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קישקע לטשולנט לשבת קודש

    קישקע לטשולנט לשבת קודש

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים