דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: rinabeno
רוגלך הבית במילוי שוקלד כמו שאתם אוהבים - חלבי/פרווה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם אסם
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
שמן קנולה
1  קורט
מלח
2  כוסות
מיץ תפוזים
200  גרם
שוקולד חלב שבור לקוביות, מכל סוג שאהוב עליכם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים יחד, למעט קוביות השוקולד, לשים למשך חמש-עשר דקות. מתקבלת עיסה מעט דביקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומתפיחים במשך שעה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים למשטח עגול, מחלקים למשולשים (כמו פיצה), מניחים חצי קוביית שוקולד במרכז כל משולש. מגלגלים מהקצה הרחב אל הקצה הדק, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה. ומחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכניסים לתנור כ-20-30 דקות, עד הזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר האפייה אפשר להבריש במי סוכר לברק וטעם.
רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל החומרים יחד, למעט קוביות השוקולד, לשים למשך חמש-עשר דקות. מתקבלת עיסה מעט דביקה.

רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

שלב 2 מתוך 6

מכסים ומתפיחים במשך שעה וחצי.

רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

שלב 3 מתוך 6

מרדדים למשטח עגול, מחלקים למשולשים (כמו פיצה), מניחים חצי קוביית שוקולד במרכז כל משולש. מגלגלים מהקצה הרחב אל הקצה הדק, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

שלב 4 מתוך 6

מברישים בביצה טרופה. ומחממים תנור ל-180 מעלות.

רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

שלב 5 מתוך 6

מכניסים לתנור כ-20-30 דקות, עד הזהבה.

רוגלך- מאפה שמרים עם שוקולד אמיתי

שלב 6 מתוך 6

לאחר האפייה אפשר להבריש במי סוכר לברק וטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים